Csili jótékony hatása

Sokszor írtunk már a csilik jótékony hatásairól mint például, hogy antioxidáns és C-vitamin tartalmának köszönhetően rengeteg betegség ellenszere! A csili az erejét a magjaiban rejlő

Tovább olvasom»

Miért együnk fermentált ételeket?

Miért együnk fermentált ételeket? „A fermentált élelmiszerek elfogyasztásával biztosítjuk szervezetünknek olyan hasznos baktériumokat, amikkel tulajdonképpen több ezer éve együtt élünk. A fermentálást már nagyanyáink és

Tovább olvasom»
Chili eszencia

Mit tud a chili?

RÉGÓTA KÉRDÉS, HOGY AZ OLYKOR MÉREGERŐS PAPRIKA ELFOGYASZTÁSA ÁLDÁS-E VAGY ÁTOK AZ EMBERI SZERVEZETNEK? MIT TUD A CHILI? Egyél chilit, vagy ne egyél? A válasz

Tovább olvasom»

Legyél Te is a partnerünk!

Örömmel tudatjuk, hogy üzemünk  Élelmiszer előállító létesítmény nyilvántartási számmal és engedéllyel rendelkezik. Így vállalkozásunk megkezdte az ORSZÁGOS szintű árusítást!   Legyél Te is a partnerünk! Keressük

Tovább olvasom»

OMÉK 2017 – Nagyszerű siker

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás keretében 2017. szeptember 20-án adták át az Élelmiszer kistermelő vagy kézműves termékeket előállító mikrovállalkozás termék díját, melyet idén ketchup

Tovább olvasom»
Csilicsepp